3 praktische tips voor een woningontruiming

3 praktische tips voor een woningontruiming
juli 1, 2020 Yoran
woningontruiming

Een verhuizing is altijd een stressvolle onderneming. De oude woning moet ontruimd en opgeleverd worden en in sommige gevallen moet ook de nieuwe woning opnieuw worden ingericht. Niet alleen de meubels moeten worden verhuist, maar ook de vloerbedding moet er in sommige gevallen uit en de gordijnen en vitrage moeten worden verwijderd. Om niets te vergeten geven wij je drie praktische tips waarmee verhuizen een stuk eenvoudiger wordt!

Plan ruim voorruit

Om een woningontruiming Arnhem soepel te laten verlopen, is het verstandig om een goede planning te maken. Een woning ontruimen kan een heftige reden hebben zoals het overlijden van een familielid, om die reden kunnen er eenvoudiger dingen worden vergeten. Een goede planning kan gaan om de tijdstippen van de woningontruiming en de mensen of bedrijven die betrokken zijn bij de woningontruiming. Daarnaast kun je ook mensen aanwijzen wie wat doet, zodat de woningontruiming zo snel mogelijk voorbij is.

Taxeer de waarde van het huis

Het is begrijpelijk dat je de woningontruiming zo snel mogelijk achter de rug wilt hebben. Het is dan zeer verleidelijk om allerlei spullen naar de kringloper of op marktplaats te zetten voor te weinig geld. In sommige gevallen is het verstandig om de waarde te taxeren van de meubels, serviesgoed en schilderijen. Deze kunnen vaak meer waard zijn dan je denkt, waardoor je later kunt beslissen of je de items verkoopt of niet. Daarnaast is het een eenvoudige manier om bijzondere erfstukken in de familie te laten.

Vraag om hulp

Het is onmogelijk om spullen zelfstandig te verhuizen. Schroom niet om hulp te vragen van bijvoorbeeld Senior Verhuizer. Familie en vrienden helpen je graag om al je spullen te verhuizen. Het is ook mogelijk om een verhuizer je te laten assisteren bij de woningontruiming. Zij helpen je met alle spullen te verhuizen en hebben de juiste expertise om de ontruiming snel tot een goed einde te brengen.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*