Een oude betonvloer opknappen met een epoxy vloercoating

Een oude betonvloer opknappen met een epoxy vloercoating
februari 10, 2020 Yoran
epoxy vloercoating

Een oude, vieze, verwaarloosde beton- of cementvloer kan een doorn in het oog zijn. Gelukkig zijn er manieren om deze vloeren in een handomdraai van een nieuwe look te voorzien, zonder dat je daarvoor de hele vloer opnieuw aan moet leggen. Door de vloer te bedekken met een vloercoating creëer je snel een nieuwe look, die overal kan worden toegepast. Wij vertellen je alles wat je moet weten over vloercoatings.

Over epoxy vloercoatings

Een epoxy vloercoating is een coating gemaakt van de harde kunststof epoxy. Deze coating kan worden gebruikt om oude beton- of cementvloeren een nieuwe, frisse uitstraling te geven. De vloercoating wordt vloeibaar gemaakt en over de vloer verdeeld, waardoor er een gladde, strakke vloer ontstaat. Vloercoatings zijn een eenvoudige manier om een oude, verwaarloosde of vieze vloer relatief goedkoop van een nieuwe look te voorzien. De vloercoating is eenvoudig zelf aan te brengen en droogt snel, waardoor je de vloer weer snel weer kunt gebruiken. Wil jij één of meerdere vloeren voorzien van een vloercoating? Houdt er dan rekening mee dat de bestaande vloer waterpas en vrij van kuilen en bobbels moet zijn. Vloercoatings zijn alleen geschikt voor stabiele, egale vloeren. Wanneer een vloer niet aan deze eisen voldoet, kunnen er scheuren in de coating ontstaan.

De toepassingen van een epoxy vloercoating

Epoxy vloercoatings zijn hoog belastbaar, slijtvast, goed tegen een stootje bestand en uit te rusten met een extra antislip laag, waardoor deze vloeren zeer geschikt zijn voor industriële en commerciële ruimtes én ruimtes waar wordt gewerkt met chemische middelen. Daarnaast zijn ze ook uitstekend in huis toe te passen. Voornamelijk in ruimtes zoals de keuken, de bijkeuken en de garage heb je behoefte aan een sterke vloer die eenvoudig schoon te houden, maar wel een mooie uitstraling heeft. Met een epoxy vloercoating creëer je in een handomdraai een prachtige, sterke vloer met een moderne uitstraling, waar je jarenlang van kunt genieten.

Epoxy vloercoating kopen

Wil jij één of meerdere vloeren van een nieuwe look voorzien en is de keuze gevallen op een epoxy vloercoating? Op het gebied van epoxy vloercoatings heb je de keuze uit diverse merken. Ben je op zoek naar een epoxy vloercoating van hoge kwaliteit, die eenvoudig is aan te brengen? Dan is de epoxy vloercoating van Remmers de beste keuze. De epoxy vloercoating van Remmers voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit en is verkrijgbaar in meerdere tinten, waardoor er voor elke ruimte een passende kleur verkrijgbaar is. Wil jij Remmers epoxy vloercoating kopen? De epoxy vloercoating van Remmers bestel je eenvoudig online bij een bouwstoffenspecialist.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*