Lees hier de 3 voordelen van laminaat

Lees hier de 3 voordelen van laminaat
oktober 23, 2020 Yoran
vloerverwarming

Een vloer kan heel sfeerbepalend zijn voor jouw woning. Ga je voor een strakke, witte of zwarte vloer, of past een klassiek eiken vloer beter bij jouw interieur? Ben jij op zoek naar een nieuwe vloer, maar ben je er nog niet uit wat je precies wilt, lees dan hier de 4 voordelen van laminaat.

1.     Goedkoop en duurzaam

Het grootste voordeel aan laminaat is misschien wel de prijs. Vergeleken met een echte houten vloer ben je een stuk goedkoper uit met laminaat. En het mooie is; laminaat is inmiddels bijna niet meer te onderscheiden van een echte houten vloer. Sommige laminaat soorten bevatten noesten en houtnerven. Onderhoud je jouw laminaatvloer goed, dan kun je er heel lang plezier van hebben. Ga je voor kwaliteit, kies dan voor laminaat.

2.     Weinig onderhoud

Een ander groot voordeel is dat laminaat weinig onderhoud behoeft. In tegenstelling tot een houten vloer hoef je laminaat niet te schuren en oliën na verloop van tijd. De vloer geregeld stofzuigen en dweilen is in principe genoeg. Wil je echt geen beschadigingen op je vloer, plaats dan vilt onder je meubels. Ook kan een deurmat voorkomen dat jouw vloer beschadigd raakt door steentjes en ander vuil van buitenaf.

3.     Verkrijgbaar in alle soorten en maten

Twijfel je nog over de kleur en soort van jouw laminaatvloer? Laat je adviseren door een professional welke vloer het meest geschikt is voor jouw woning. Wil jij vloerverwarming in jouw huis? Met laminaat is dat geen probleem. Wil je laminaat laten leggen in jouw keuken of badkamer? Ook dat is mogelijk. Het behoort zelfs tot de mogelijkheden om jouw trap van laminaat te voorzien. Wist je dat laminaat in allerlei soorten te verkrijgen is? Van betonlook, tot houtlook; eigenlijk is er altijd wel een laminaatvloer die perfect aansluit op jouw wensen! Ook kun je nog kiezen voor verschillende plankbreedtes. Zo kun jij ook met laminaat een mooie visgraat vloer leggen in jouw woning.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*