Verschillende soorten keukenstijlen

Verschillende soorten keukenstijlen
maart 16, 2020 Yoran
keukenstijlen

De keuken is een plaats in je woning waar je lekker moet kunnen eten en mensen moet kunnen ontvangen. De vraag is echter in wat voor type keuken je laat maken door Anselm Oome. Bij welk type keuken voel jij je namelijk het prettigst? In dit artikel bespreken we een aantal keukenstijlen.

Design keukens

De design keukens staan bekend als keukens met een luxe uitstraling en een stijlvolle afwerking. Waar deze keuken vooral om bekend staat is zijn de gedurfde kleurencombinaties. Dit wordt vaak aangevuld met een opvallende vormgeving van meubelen. Een van de meest bekende design keukens zijn de keukens van italiaans design en scandinavisch design.

Industriële keukens

Een industriële keuken staat bekend als een keuken met een ruime opstelling en haar ruwe en robuuste details en doet erg denken op het interieur in fabrieksgebouwen uit de 19e en 20e eeuw. De keukenstijl heeft een stoere uitstraling en kan zowel klassiek als modern worden gemaakt. Deze keuken staat vooral bekend omdat het zichtbare materialen gebruikt waar beton en staal in verwerkt worden. Juist deze combinatie zorgt voor een warme uitstraling in de keuken.

Houten keukens

Ben je op zoek naar een warme en gezellige keuken? Dan kun je ervoor kiezen een houten of houtlook keuken te nemen. De houten keukens brengen sfeer in huis door de knusse en natuurlijk uitstraling. Dit type keukens is dan ook een erg gewilde keuze. Met een houten keuken kun je het uiteraard ook zo duur maken als dat je zelf daadwerkelijk wilt. Dit is natuurlijk ook erg afhankelijk van het type hout wat hierbij wordt gekozen.

Keuken op maat laten maken

Heb je al een heel goed beeld hoe jouw keuken eruit moet komen te zien? Kies dan ook voor een maatwerk keuken, waarin al jouw mensen worden meegenomen. Dit kun je doen door vooraf te zitten met de keukenexpert en alle wensen in het ontwerp naar voren te laten komen.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*