Voordelen van een elektrische boxspring

Voordelen van een elektrische boxspring
februari 10, 2020 Yoran
elektrische boxspring

Over de keuze van een nieuw bed moet je goed nadenken. Wat vind jij belangrijk? Je brengt heel wat tijd door in je bed. Een goede nachtrust heeft veel invloed op je humeur, je gezondheid en je alertheid. Mensen die goed slapen zijn over het algemeen productiever en gelukkiger dan mensen die kampen met slaapproblemen. Wist je dat het meest verkochte bed een boxspring is? Als je op een boxspring slaapt, lijkt het net of je in een luxe hotel slaapt. Dit heerlijke, ontspannen gevoel kun je dus makkelijk bereiken in je eigen slaapkamer. Wist je dat de verende boxspring en de verende matras samen zorgen voor een optimale ondersteuning van je lichaam terwijl je slaapt? Een boxspring is vaak ook hoger dan bijvoorbeeld een gewoon ledikant. Deze hoogte is ideaal om in of uit je bed te stappen.

Wist je dat er echt enorm veel keuzemogelijkheden zijn om je boxspring samen te stellen? Je hebt niet alleen veel kleurkeuzes, maar ook qua materialen. Kies je bijvoorbeeld voor leer of stof of toch liever hout? Alles is mogelijk! Door deze ruime keus, kun je helemaal je eigen boxspring personaliseren. Er is altijd wel eentje die ideaal bij jouw woonwensen of woonstijl past!

Wat zijn de voordelen van een elektrische boxspring?

Na het lezen van alle voordelen van slapen op een boxspring wil je vast ook zo’n bed! Maar wist je dat er ook elektrische boxsprings bestaan? Een elektrisch verstelbare boxspring heeft alle bovenstaande voordelen en daarbij dus nog de extra luxe dat het bed makkelijk te verstellen is. Hoe makkelijk is het dat je geen bergen kussens in je rug hoeft te proppen, maar dat je met 1 druk op de knop je hoofdeinde automatisch omhoog beweegt. Zo kan je de ideale lees- of televisiestand kiezen. Wist je dat je zelfs kan kiezen voor een boxspring voor twee personen met verschillende verstelbare mogelijkheden? Jouw partner slaapt misschien al plat, terwijl jij nog even je boek uitleest. Dat kan makkelijk en geruisloos met een elektrisch verstelbare boxspring. Ook het voeteneinde kun je omhoog laten bewegen. Nadat je de hele dag hard gewerkt hebt en veel gelopen en gestaan hebt, kan het enorm ontspannen zijn om je voeten wat hoger te hebben liggen. Je kunt je voorstellen dat zo’n elektrisch verstelbaar bed ook ideaal kan zijn voor mensen met rugklachten. Klinkt dit allemaal aantrekkelijk? Dan kun je na gaan denken hoe je jouw bed wilt besturen. Kies je voor bedrading? Of ga je voor infrarood sensoren? Er bestaan ook afstandsbedieningen. Aan elke optie hangt natuurlijk een ander prijskaartje. Bedenk goed wat jij wilt en wat je ervoor over hebt. Om te beslissen welk bed het beste bij jou past, is het verstandig om even te komen proef liggen in een beddenzaak. De adviseurs daar kunnen ook advies geven over de verschillende hardheid van de matrassen, dit is namelijk afhankelijk van je lichaamsgewicht. Zo kun je dus ook hier weer kiezen voor je eigen persoonlijke voorkeur!

Bron: 123vrijwonen.nl

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*