Wat moet je allemaal voorbereiden voor tijdens je verhuizing

Wat moet je allemaal voorbereiden voor tijdens je verhuizing
april 28, 2020 Yoran

Voor een verhuizing moet je veel dingen regelen. Er komt in deze periode van verhuizen veel op je af. En alle chaos kan er voor zorgen dat je dingen gaat vergeten. En dat is natuurlijk niet de bedoeling. Maar voordat de grote verhuisdag er aan zit te komen kan je al een hele boel zelf gaan voorbereiden. In dit artikel gaan we je een aantal hele handige tips meegeven. Met deze tips zal de voorbereiding van je verhuizing een stuk soepeler gaan verlopen. Sta je op het punt om te gaan verhuizen? lees dan vooral even verder.

Handige tips voor de voorbereiding van je verhuizing

Tip 1: als je je spullen gaat inpakken kan je dit het beste doen in verhuisdozen.

Tip 2: je kunt het beste op iedere doos een kamer nummer zetten. Zo weet je met het uitladen precies naar welke kamer het moet.

Tip 3: als je breekbare goederen gaat inpakken moet je natuurlijk extra voorzichtig zijn. Pak ze goed in inpakpapier of bubbelfolie. Vergeet niet op de doos te zetten dat er breekbare spullen inzetten. Het is super vervelend als je de dozen gaat uitpakken en er achter komt dat alles is gebroken.

Tip 4: als je de dozen gaat inpakken ben je vaak geneigd om er zo veel mogelijk in te stoppen. En dit is ook vrij logisch alleen is het niet zo handig. Vaak worden de dozen dan te zwaar. Zorg er daarom voor dat de dozen niet zwaarder zijn dan 18 kg zo zijn ze nog redelijk draagbaar.

Tip 5: met het verhuizen van lampen moet ook goed rekening gehouden worden. Kleine lampen kunnen het beste in dozen worden verhuist. En staande lampen kunnen los worden verhuisd. De lampenkap moet wel in een doos worden vervoerd anders komen er allemaal deuken en dergelijke in.

Deze spullen kunnen beter later worden ingepakt

Tip 1: houdt zelf je medicijnen, waardepapieren, sleutels en alles wat u direct nodig heeft apart van alle andere spullen. Tip 2: pak planten en andere bederfelijke waren als laatste in dozen. Tip 3: maak een tas die je gebruikt als handbagage. In deze tas kan je dan alle belangrijke dingen stoppen die je tijdens de verhuizing nodig kan hebben. (denk aan sleutels, toiletpapier, paracetamols, paspoort, rijbewijs en dergelijke.) Ook is het misschien handig om een klein toilet tasje te maken zodat je jezelf in ieder geval avonds kan opfrissen.

Verhuisbedrijf inhuren

Ben je van plan om binnen Amsterdam te verhuizen? Dan kun je er misschien het beste voor kiezen om een deel van de verhuizing zelf te gaan doen. Je kunt wat familie en vrienden vragen of ze je op een zaterdag willen helpen. Dit omdat verhuisbedrijven in deze omgeving vaak erg prijzig zijn. Maar als dit niet lukt kan je altijd nog online op zoek naar een verhuisservice in Amsterdam Daar vind je dan verschillende zoekresultaten die je kunt gaan filteren naar jou wensen.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*