4 Interieurtrends die ook jij kunt toepassen

4 Interieurtrends die ook jij kunt toepassen
juli 15, 2020 Yoran

Elk jaar komen er wel weer nieuwe interieurtrends. Veel van deze trends kun je niet elk jaar toepassen, aangezien ze gewoon te groot en ingrijpend zijn. Toch zijn er ook trends waar je ook wel gebruik van kunt maken. Simpele interieur ideeën die iedereen kan toepassen. Met onderstaande 5 interieurtrends ben je helemaal van deze tijd en creëer je een interieur waar je familie en vrienden jaloers op zijn.

Ga voor groen met stijlvolle planten

We kunnen wel stellen dat planten helemaal hot zijn! Zeker wanneer je kiest voor veel groen in huis in combinatie met stijlvolle bloempotten. Naast dat planten helemaal van deze tijd zijn, zijn ze ook nog eens goed voor de gezondheid. Houd je zeker niet in wanneer je in een tuincentrum bent. Ook grote planten passen helemaal in ons hedendaags interieur. 

Duurzaam en goedkoop

Milieu en duurzaamheid is een populair onderwerp geworden. Allemaal moeten we ons steentje bijdragen. Een van de leukste manieren om dit te doen is door eens te speuren in een kringloopwinkel. In een kringloopwinkel vind je goedkope producten die je kunt toepassen in je interieur. Van “ouderwetse” kastjes tot aan bloempotten die je weer kunt gebruiken met de eerder gekochte planten. Naast de kringloopwinkels kun je ook eens kijken bij de diverse marktplaatsen, zowel online als in de stad. Het hergebruiken van afgedankte producten is helemaal van deze tijd. 

Slimme kleurverlichting, ook nog eens duurzaam

Om bij het thema duurzaamheid te blijven is het verstandig om je ouderwetse lampen te vervangen voor energiezuinige led verlichting. Wanneer je dan toch bezig bent kun je het beste kiezen voor slimme verlichting. Zo heeft Philips slimme lampen die je helemaal naar wens kunt instellen en van kleur kunt laten veranderen. Een handige manier om de sfeer van je interieur te bepalen en helemaal klaar voor de toekomst. Niet alleen met de kleur kun je sfeer maken. Er zijn ook filament lampen die alleen een fitting nodig hebben om te kunnen stralen. 

Multifunctioneel interieur

Waar we vroeger nog alles in een ruimte of hokje probeerden te stoppen is het tegenwoordig helemaal hip om een grote ruimte in te richten. Wanneer je een grote ruimte tot je beschikking hebt kun je deze prima stylen met verschillende elementen. Zo is het plaatsen van een bureau met bureaustoel erg modern. Ook on-suite living is van deze tijd. Gewoon je leefruimte tonen naast je bed. Het verstoppen van ruimtes is verleden tijd! 

 

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*