Geurkaarsen voor de kerstdagen

Geurkaarsen voor de kerstdagen
november 26, 2019 Yoran

Geniet jij ook altijd van die donkere winterse dagen en tel jij de dagen af tot het eindelijk kerst is. Geniet je van die vrolijke nummers op de radio en kijk je er al maanden naar uit om de kerstboom op te tuigen. De gezelligheid en het samen zijn met je familie is de beste tijd van het jaar. De kerstdagen zijn belangrijk voor je en daarom wil je er elk jaar weer iets bijzonders van maken. Het dekken van de lange tafel is een van je specialiteiten. Hoe zorg je nu voor een mooi geheel op deze tafel? 


Een heerlijk diner voor jong en oud
Je geniet ervan om met elkaar uren in de keuken te staan. Er wordt een heerlijke fles wijn opengetrokken en iedereen geniet van de heerlijke sfeer. De hele familie staat gezellig te koken omdat iedereen een eigen gerecht klaarmaakt. 

Dit zorgt voor een gezellige en ontspannen middag. Het vlees staat uren in de oven te braden terwijl er een zelfgemaakte soep op het fornuis staat te pruttelen. De geuren die uit de keuken komen zijn dan ook divers en exotisch te noemen. Nu wil je in de avond genieten van een heerlijke maaltijd maar mogen de geuren wel wat minder overheersend zijn. 

Heerlijke geurkaarsen voor een gezellig avondje
Kaarsen staat voor warmte, gezelligheid en geven een goede sfeer in het complete plaatje. Daarom mogen geurkaarsen niet ontbreken tijdens dit heerlijke kerstdiner. Als jij de juiste geurkaarsen op tafel aansteekt ga je ook nog eens een wirwar van verschillende geuren tegen.

Zo kan iedereen genieten van een lichte vanille geur of juist meer een sterke kerstgeur. Kaarsen die je aansteekt staan prachtig op de mooi gedekte kersttafel. Zijn er ook kinderen aan tafel en wil je geen gevaarlijke situaties maak dan gebruik van waxinelichtjes met een geur of plaats de kaarsen niet op tafel maar op een plek in huis waar geen kleine handjes bij kunnen. 

De juiste sfeer in de woonkamer
De kaarsen en het gedimde licht maken er een geheimzinnige en intieme sfeer van. Kerst staat voor gezelligheid en samenzijn en daar passen kaarsen dan ook prima bij. Pak je cadeautjes uit onder het genot van een goed wijntje en een flikkerend kaarslicht. Maak het spannend door er een leuk dobbelspel van te maken waardoor je er lang over doet om die verschillende cadeautjes allemaal uit te pakken. Hierdoor is het een gezellige activiteit voor jong en oud. 

Met de juiste sfeer, spelletjes en heerlijk eten is het een kerst om nooit te vergeten. Als je elk jaar op deze manier de kerstdagen doorbrengt is zijn het geweldige feestdagen voor de hele familie. 

 

Bron: atmyhome.nl  

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*