Industriële salontafel kopen

Industriële salontafel kopen
februari 7, 2020 Yoran
salontafel

Tegenwoordig zijn industriële meubels in het interieur een pracht en passend bij de moderne interieur stijlen. Een ware vintage topper is een robuuste industriële salontafel. Deze zijn in verschillende soorten en maten te krijgen. Deze stoere en mooi afgewerkt type salontafels zijn vaak een mix van metaal en hout. Het metaal geeft een ruige look aan de salontafels. Vaak wordt er gebruik gemaakt van stevig eikenhout, mango-hout of gemixt gerecycled hout. Voor een uniek interieur is het aan te raden een industriële salontafel te kopen.

Soorten industriële salontafels

Er zijn verschillende soorten industriële salontafels. Hieronder worden er een aantal beschreven.

Teakhuis Salontafel

Een mango houten industriële salontafel die momenteel erg een trend is. De tafel wordt driedelig verkocht en de drie tafels sluiten mooi op elkaar aan. Ze bieden genoeg ruimte om glazen of kleine gerechten op te plaatsen. Ze zijn gemaakt van speciaal mango hout wat bescherming biedt tegen vlekken. Ze blijven dus mooi egaal en hoeven niet vaak te worden gepoetst. De ruige mat zwarte metalen standaarden bieden een robuuste industriële look. Teakhuis salontafels zijn ook in tweedelige sets verkrijgbaar bestaande uit een salontafel en extra passende bijzet tafel. Er is keuze uit verschillende formaten passend in elk formaat woonkamer.

Vasagle Salontafel

Dit type salontafel beschikt over een houten blad dat gedragen wordt op een zwart onderstelsel. Het mooie metalen onderstelsel biedt ruimte voor boeken, tijdschriften en kranten onder het tafelblad. De industriële look zorgt voor een stoere uitstraling. Deze tafel is ook te koop in verschillende formaten.

Industriële salontafel met twee lades

Deze massieve mango houten salontafel soort beschikt over een dik houten tafelblad met metalen zwarte poten. De indrukwekkende vintage/industriële uitstraling is een mooie toevoeging aan het interieur. Geschikt om veel glazen en koppen koffie op kwijt te kunnen. Tevens kun je in de lades leesgerij kwijt. Door de ruime opberglades biedt deze stevige salontafel genoeg ruimte. De salontafel is ambachtelijk vervaardigd en dat betekend puur vakmanschap!

Massieve kist van gerecycled hout

Een unieke robuuste industriële salontafel. Namelijk een vintage look opbergkist die als onderzetter voor een kop koffie of drankje kan worden gebruikt. Maar ook voor decoratieve objecten zoals een fruitschaal. Het gerecycled hout is ambachtelijk vervaardigd waarin verschillende houtsoorten zijn gebruikt. De handgemaakte salontafel is volledig handgemaakt, gepolijst, gelakt en afgewerkt. De tafel is zo uniek dat de kleuren keer op keer verschillen. De kist biedt uiteraard een ruime opbergmogelijkheid.

Ronde halve bol salontafel van gerecycled hout

Deze mooie ronde bolvormige vintage/industriële salontafel met een afgevlakt oppervlak lijkt op een halve noot. De bolvorm is gepolijst en het hout is netjes afgewerkt. Ook deze salontafel is ambachtelijk vervaardigd met de hand en ieder exemplaar is origineel. Een andere variant van deze salontafel is een ronde massieve houten tafel met zwarte metalen poten. Ook gemaakt van hergebruikt hout en verschillende houtsoorten.

Kortom, een industriële salontafel geeft jouw woning een originele touch!

Bron: atmyhome.nl

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*