Inspiratie: 4 verschillende eetkamerstijlen

Inspiratie: 4 verschillende eetkamerstijlen
oktober 30, 2019 Yoran

Op zoek naar een nieuwe eetkamerstijl? Wij geven je graag wat inspiratie, want er zijn zoveel verschillende stijlen. Het gaat er uiteindelijk om welke stijl het beste bij jou en je interieur past. Hou je juist meer van neutrale tinten of juist van felle kleuren? Dat gaan we uitzoeken. Binnenkort eet jij aan een hele sfeervolle eettafel.

Japanse eetkamer | neutrale kleuren en natuurlijke materialen

Hou jij van neutrale kleuren, heldere vormen en lijnen en natuurlijke materialen? Dan is een Japanse eetkamerstijl zeker iets voor jou. Vaak is deze stijl totaal iets anders dan je gewend bent. Het is een mix tussen de Japanse stijl en de Scandinavische invloeden. Je kunt het heel makkelijk inrichten. Zo kun je al snel een donkere houten kast, met een lichte houten tafel en zwarte industriële stoelen combineren.

Lichte eetkamer | hou het strandgevoel vast

Een lichte eetkamer zie je steeds vaker verschijnen. Met een lichte stijl kun je al heel snel een kleur terug laten komen. Zo kun je een witte eettafel heel mooi stijlen met een oudroze Zuiver Ridge Rib stoel. De oudroze kleur laat je vervolgens terugkomen in de accessoires. Door de lichten tinten krijg je al heel snel een strand gevoel. Wil je dit aanhouden? Kies dan voor prachtige planten als decoratiestukken. Jij wil toch ook dat het elke dag zomer is in je huis?

Donkere eetkamer | laat je kamer minder groot lijken

Een donkere eetkamerstijl is ook heel sfeervol. Dit komt door verschillende tinten die warmte uitstralen. Wat dacht je van een houten tafel met zwarte poten en een donkere houten vloer? Dat straalt juist heel veel warmte uit. Wil je toch meer een gezellige sfeer creëren? Kies dan voor een zacht vloerkleedje en leuke kussens op de bank of stoelen. Daarnaast zorgt een donkere stijl ervoor dat een kamer minder groot lijkt.

Kleurrijke eetkamer | combineer een gave print met rustige tinten

Wil je een eetkamer die opvalt? Dat kun je doen met leuke retro elementen, maar je kunt er ook voor kiezen om een opvallend behang te nemen en de rest rustig te houden. Zie je het al voor je? Behang in een gave planten print met een houten eettafel en stoelen in neutrale tinten. Vind je het leuk om iets meer sfeer toe te voegen? Zoek dan leuke en kleine accessoires uit zoals: onderzetters, bloemen of kaarsen. Zorg ervoor dat de decoratie kleuren hetzelfde zijn als de stoelen, voor een mooie stijl.

Bron: https://homedeco.nl/stoel/

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*