Je riool ontstoppen in Amsterdam – waarom bel je geen expert?

Je riool ontstoppen in Amsterdam – waarom bel je geen expert?
november 29, 2019 Yoran
dakgoot

Je kent het misschien wel: je staat uren te ploeteren met een rubberen ontstopper. Je handen vertonen al bijna kloofjes en de blokkade in je wc wil maar niet weg. Of je hebt al drie liter soda en heet water door je verstopte gootsteen gegoten, met alleen wat opborrelende bubbels als resultaat. Bespaar je voortaan al deze moeite en maak gebruik van de service van een ervaren rioolexpert uit je eigen stad!

Wat kan een rioolexpert voor je betekenen?

De expert kan elke verstopping moeiteloos verwijderen, waar deze zich ook in bevindt. Hiervoor gebruikt hij een frees, een ontstoppingsveer of een hogedrukspuit. Of dit gereedschap je leidingen kan beschadigen? Geen zorgen. Een goede rioolspecialist weet precies hoe hij met het gereedschap om moet gaan.

Wat als er ook sprake is van een kapotte leiding?

Dan gaat de expert op onderzoek uit. Hij pakt dan een rioolcamera uit zijn bus en leidt deze via je toilet naar het diepere gedeelte van je riolering. De breuk wordt zó opgespoord! Hierna komt hij met een offerte: hij legt je uit wat hij aan het probleem kan doen en welke kosten hiermee gemoeid gaan. Je hoeft alleen maar ‘ja’ te zeggen en alles wordt voor je geregeld!

Hoe kun je verstoppingen voortaan voorkomen?

Als je de hulp inroept van Ontstoppingsdienst-Amsterdam, dan kun je ook nuttig advies verwachten om nieuwe verstoppingen tegen te gaan. Hij kan je bijvoorbeeld aan raden om geen volle frituurpan door de gootsteen te gieten. Of hij raadt je aan om een keer per maand wat vaker te spoelen met soda en heet water, want dat kan restjes vet goed oplossen. 

Amsterdammers, reken sneller af met verstoppingen!

Dat is makkelijker gezegd dan gedaan, zou je zeggen. Tenzij je de vakman van riool ontstoppen Amsterdam belt of mailt voor een afspraak. Binnen 24 uur komt er een vakman langs die alles weet van rioleringen. Goed nieuws: de meeste verstoppingen kunnen binnen een uur na aankomst ook door de specialist worden verholpen. Bespaar jezelf dus tijd en moeite en houd je rubberen plopper maar in de keukenkast. Een telefoontje is genoeg voor snelle en adequate hulp.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*