Maak je dromen waar en koop een woning in Spanje!

Maak je dromen waar en koop een woning in Spanje!
januari 24, 2022 Yoran

Veel mensen dromen van hun eigen verblijf in het buitenland. Liefst ergens waar de zon bijna altijd schijnt en het leven goedkoop is. Spanje is dan ook de ultieme plek om deze woning te vinden. Zelf zoeken naar een woning die bij je past is niet altijd vanzelfsprekend. Laat je daarom zeker begeleiden door mensen met kennis in het vak én met kennis van de regio.

Belgisch aanspreekpunt

Je vindt in Spanje tal van makelaarskantoren waar je kan aankloppen om hulp te vragen. Toch is het fijn om bij zo’n grote aankoop ondersteund te worden door iemand die je eigen taal spreekt. Mits een beetje zoeken, kan je deze hulp wel vinden. In Orihuela Costa bijvoorbeeld, gelegen aan de Costa Blanca, bestaat een makelaarskantoor dat gerund wordt door twee Belgen. Deze Belgische makelaar in Spanje helpt je bij je zoektocht naar het buitenverblijf van je dromen. Wanneer je zo’n kantoor contacteert, kan je met de makelaars je wensen en verwachtingen bespreken. Zij gaan dan in hun uitgebreide portefeuille op zoek naar de ideale match voor jou. Of je nu een appartement, huis of nieuwbouwproject zoekt, je Belgische makelaar in Spanje heeft gegarandeerd een mooi aanbod voor jou!

Ga voor nieuwbouw

Wanneer je een buitenverblijf aankoopt, wens je waarschijnlijk dat alles aan deze woning meteen in orde is. Dan ben je zeker dat je niet meer moet verbouwen en vernieuwen. Nieuwbouw in Spanje aankopen is dan ook zeker een goed idee. Je bent zeker dat je een kwalitatieve woning aanschaft die thermisch en akoestisch geïsoleerd is. De materialen in deze panden zijn energiezuinig en conform de laatste trends. Nieuwbouw in Spanje kan zowel modern als traditioneel zijn. Iedereen kan er zijn gading dus in vinden.

Kopen op plan of sleutelklaar?

Je kan voor je buitenverblijf opteren om een bestaande woning te kopen, maar ook kiezen voor een verblijf dat nog gebouwd moet worden. Je makelaar kan je zowel panden aanbieden die sleutelklaar zijn als huizen die enkel op plan te bekijken zijn. Beide opties hebben voor- en nadelen. Wanneer je graag je eigen stempel drukt op je buitenverblijf, kies je best voor een huis op plan. Heb je echter liever dat je huis snel klaar is en alles voor jou geregeld wordt, dan is een ‘sleutel op de deur-concept’ meer iets voor jou. Laat je bij deze keuze zeker begeleiden door een ervaren makelaar. Hij of zij heeft ervaring met aannemers en ontwikkelaars en zal je onbevooroordeeld kunnen adviseren bij de aankoop die jouw leven zal veranderen.

 

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*