5 redenen om voor een PVC vloer te kiezen

5 redenen om voor een PVC vloer te kiezen
september 11, 2019 Yoran
PVC vloeren

Nooit meer koude voeten of ruzie met de buren? Neem een PVC vloer. PVC is tevens onderhoudsarm, dus schoonmaken kost bijna geen tijd meer. Twijfel je nog over jouw perfecte vloer? Lees hier 5 voordelen van het hebben van een PVC vloer. 

1. De lange levensduur van de PVC vloer

Een PVC vloer is iets prijziger per vierkante meter dan bijvoorbeeld een laminaatvloer. Het enorm belangrijke verschil is echter de levensduur. Een laminaatvloer gaat 5 tot 15 jaar mee, terwijl een PVC vloer het 20 tot 30 jaar volhoudt. De levensduur van PVC is dus enorm en dit zal op de lange termijn een goedkopere optie zijn. 

2. Voorkom ruzie met de buren 

PVC staat bekend om zijn geluidsdemping. Dit komt door de isolerende laag die onder de PVC zit. Deze vloer is dus erg geschikt voor mensen die in een flat of in een woning met meerdere lagen wonen. Je wilt tenslotte de buren niet tot last zijn. 

3. Kom fijn thuis tijdens de winterdagen 

Heerlijk aan een PVC vloer is dat het erg warmte doorlatend is. Tijdens de wintermaanden warmen jouw voeten weer snel op wanneer jij jouw schoenen uittrekt. Zo weet je dat je thuis bent en de avond lekker kunt spenderen op de bank met een warm dekentje. 

4. Laat je verwarming zijn werk doen 

In de vorige alinea bleek dat de doorlating van warmte super is bij een PVC vloer. Daarom is vloerverwarming hier extra geschikt voor. Als je vloerverwarming hebt wil je niet koude voeten krijgen door de tegels op de vloer. Daarom neem je een PVC vloer om het, zeker in de koude maanden, warm te houden. Zo kun je na een lange werkdag genieten van je warme huis. 

5. Spendeer je tijd aan andere dingen dan schoonmaken 

Buiten het comfort die de vloer geeft. Biedt hij meer pluspunten. Het onderhoud is namelijk erg makkelijk. Met een stofzuiger, stofwisser of een dweil zonder schoonmaakmiddel is de vloer al schoon. Dit komt door het gladde oppervlak van de vloer. Dit zal je bijna geen tijd en energie kosten, waardoor je die tijd ergens anders aan kunt spenderen. 

Wil je zien of een PVC vloer jou wat lijkt? Neem dan een kijkje op Luxury Floors om jouw droomvloer te vinden: https://www.luxuryfloors.nl/pvc-vloeren/

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*