Boxspring met tv lift kopen

Boxspring met tv lift kopen
juli 16, 2021 Yoran

Jij bent een echte film en serie kijker. Bingewatchen kan je als geen ander en de zondag netflixend doorbrengen is eerder regel dan uitzondering geworden. Misschien spendeer je deze tijd ook graag met anderen om heerlijk een filmmarathon te kijken. Nu zit je alleen wel altijd weer met hetzelfde dilemma. Op de momenten dat je eindelijk eens even lui van jezelf mag zijn, blijf je ook het liefst in bed liggen. Daarom kun je nu het beste van beide werelden combineren, met een boxspring met tv lift.

Een boxspring met tv lift?

Ja je leest het toch echt goed. Je kunt een boxspring met tv lift kopen, om in je eigen kamer te zetten. Hoe heerlijk is dat? Deze boxspringen hebben dus een tv lift ingebouwd. Deze tv lift bevindt zich aan het voeteneind, zodat je altijd een optimale kijk ervaring hebt. Je kunt jezelf dus altijd goed tegen de rugleuning van het bed zetten om in pure luxe naar je favoriete film of serie te kijken.

Een boxspring met tv lift werkt overigens echt super simpel. Aan het voeteneinde heb je een kast zitten, waar de tv precies in past. Deze kast is van hetzelfde materiaal en in precies dezelfde stijl gemaakt als dat de rest van het bed is. Het valt dus niet eens op dat die er zit. Van de buitenkant zie je niet dat er een tv in zit.

De tv kun je er helemaal in wegwerken, dit doe je gewoon volgens de instructies die bij het bed zitten. De kabels kun je vervolgens netjes wegwerken, naar het stopcontact dat bijvoorbeeld onder of achter het bed zit. Je hebt dus geen last van losliggende kabels, zoals je dit wel zal hebben met een tv op welke willekeurige kast dan ook of wanneer je een tv aan de muur monteert.

Met een druk op de knop aan de zijkant of aan de afstandsbediening laat je de tv in slechts enkele seconden omhoog komen. Ben je klaar met tv kijken en wil je gaan slapen? Dan laat je hem ook weer net zo gemakkelijk naar beneden zakken, volledig uit het zicht. Dit is natuurlijk ook ontzettend fijn, wanneer je niet graag altijd tegen een tv aankijkt in huis. Je ziet er immers echt helemaal niks van.

Tv kijken wordt nooit zo relaxt als wanneer je een boxspring met tv lift koopt. Ervaar voor jezelf de ultieme luxes en comfort van films kijken in je eigen bed, zonder dat er altijd een tv in de kamer staat.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*