Elektrische garagedeur aanschaffen? Lees hier 3 voordelen

Elektrische garagedeur aanschaffen? Lees hier 3 voordelen
december 19, 2019 Yoran

Is jouw garagedeur toe aan vervanging? Neem een elektrische garagedeur! Dit technische hoogstandje kent vele voordelen. Lees hier 3 redenen waarom je een elektrische garagedeur in jouw garage wilt hebben!

1. Veel gemak

Het eerste grote voordeel is dat het natuurlijk veel gemak biedt. Je hoeft zelf de deur niet meer handmatig te openen. Met een elektrische garagedeur doe je dit met slechts één druk op de knop. Op een regenachtige dag hoef je de auto niet uit of onnodig lang met je fiets in de regen te staan voordat je de deur hebt geopend. Zeker op wat latere leeftijd kan een elektrische garagedeur erg handig zijn, omdat je geen zware fysieke inspanning meer hoeft te leveren. Dit is bij een manuele garagedeur vaak lastig omdat de hendel laag bij de grond zit en je deze omhoog moet tillen.

2. Extra veiligheid

Een ander voordeel is dat een elektrische garagedeur extra veiligheid biedt. Gaat de garagedeur dicht en ligt er nog iets onder, of loop je er nog snel onderdoor, dan stopt de garagedeur. Er is een sensor ingebouwd die ziet wanneer er een object, auto of persoon onder de garagedeur staat. De garagedeur stop wanneer er iets onder zit. De garagedeur kan ook niet terugrollen, omdat de motor de deur vasthoudt op het punt waar de deur stil is gezet.

3. Verschillende manieren om de deur te bedienen

Tegenwoordig zijn er allerlei manieren om een elektrische garagedeur te openen of sluiten. Gebruik je een afstandsbediening, met je telefoon, of wil je helemaal geen afstandsbediening gebruiken. Het kan allemaal. Je zou de deur al openen kunnen doen als je de straat in rijdt. Zie je jouw bezoek of partner aan komen rijden, dan kun je de deur ook alvast voor ze opendoen.

Heb je al een garagedeur op het oog? Of heb je al een garagedeur maar geen elektrische? Schaf dan een garagedeuropener aan om van dezelfde voordelen te kunnen genieten als met een elektrische garagedeur.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*