Je tuin aan het toeval overlaten? Dacht effe van niet!

Je tuin aan het toeval overlaten? Dacht effe van niet!
november 13, 2019 Yoran
Tuin

Wanneer jouw grond en alles wat erop groeit je na aan het hart ligt, doe je er natuurlijk alles aan om het mooi te maken én te houden.

 

Daarom wil je ook alle facetten van de invulling van je tuin kunnen overzien. Dat doe je door je ideeën eerst de vrije loop te laten, ze daarna te ordenen en vervolgens ten uitvoer te brengen. Wat heb je hier, naast een hele hoop fantasie, inzicht, gereedschap en materialen allemaal nog meer voor nodig? Hoe pak je zoiets aan? Neem onderstaande tips goed in je op en je plan kan gewoonweg niet meer mis gaan!

Plan maken

Natuurlijk moet je gewoon lekker doen wat je wilt, zolang je er maar de tijd voor neemt. Verzamel daarom al je ideeën en zet ze op papier, hoe extravagant ook. Niets is nu nog even te gek; laat je daarom ook niet tegenhouden! Heb je al je plannen genoteerd? Dan wordt het nu wél tijd om kritisch te zijn en de bezem er doorheen te halen.

 

Dat doe je op basis van de deadline die je jezelf gesteld hebt en je beschikbare budget. Je wilt bijvoorbeeld dat je in ieder geval voor het einde van de zomer klaar bent met tuinieren en je kunt er niet meer aan uitgeven dan wat je portemonnee kan bieden. Houd daarom ook de relevantie per klus goed in de gaten.

Benodigdheden

Naast materialen voor je klussen, die je eenvoudig aanschaft in je plaatselijke bouwmarkt of tuincentrum, zul je ook het nodige gereedschap in huis willen halen. Ga daarvoor ook eens langs je vrienden en buren; wat je van hen kunt lenen scheelt jou weer in je knip!

 

Wat je wél aan tools uit gaat geven, kan maar beter van degelijke kwaliteit zijn. Kies daarom voor de grote namen, zoals Gardena, Einhell en Hozelock. Zul je zien hoe mooi jouw tuin er straks bij ligt!

 

 

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*