Schanskorven laten plaatsen? Dit is wat je moet weten

Schanskorven laten plaatsen? Dit is wat je moet weten
januari 20, 2020 Yoran
Schanskorf

Is de erfafscheiding in jouw tuin aan vervanging toe en is de keuze gevallen op robuuste schanskorven? Schanskorven hebben een moderne uitstraling, zijn ondoordringbaar en bieden veel privacy, waardoor deze vorm van erfafscheiding steeds populairder wordt. Bovendien kun je schanskorven bestellen via het internet, waardoor je niet alle lokale bouwmarkten langs hoeft te gaan, op zoek naar een passende erfafscheiding. Voordat je echter aan de slag kunt met het vervangen van jouw erfafscheiding, zijn er een aantal dingen die je moet weten over schanskorven. Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet.

Over schanskorven

Schanskorven zijn grote korven, gemaakt van staalmatten. Deze korven worden gevuld met breukmateriaal zoals glasbrokken of breukstenen, en kunnen gebruikt worden als erfafscheiding, decoratieve muur, beschoeiing of wal om hoogteverschil op een stuk grond op te vangen. Schanskorven zijn geluiddempend, hebben een luxe uitstraling en zorgen voor veel privacy, waardoor ze steeds vaker gebruikt worden als erfafscheiding in plaats van een klassieke schutting.

Het belang van kwaliteit

Op internet kun je terecht voor schanskorven in allerlei verschillende prijsklassen. Het is echter af te raden om schanskorven te kopen tegen een zeer lage prijs. Ook voor schanskorven geldt: goedkoop is duurkoop. Goedkope schanskorven worden meestal gemaakt met goedkope, slappere staalmatten die niet gegalvaniseerd zijn. Hierdoor is het risico op roest en uitbuiken aanzienlijk groter en kan het zomaar voorkomen dat je jouw schanskorven na een aantal jaren weer moet vervangen, omdat ze gevaar opleveren voor de omgeving of de vulling van de schanskorven naar buiten is komen zetten. Wil je zeker weten dat je een goede koop doet? Informeer dan altijd bij de verkopende partij naar het gebruikte materiaal, de draaddikte en de afwerking, voordat je een bestelling plaatst. De staalmatten die gebruikt worden bij de productie van kwalitatief hoogwaardige schanskorven zijn gemaakt van gegalvaniseerd staal en hebben een draaddikte van ten minste vier millimeter. Zo hoef je je geen zorgen te maken over roest, omvallen, scheefzakken en uitbuiken en kan jij jarenlang genieten van jouw prachtige schanskorven.

Schanskorven bestellen

Wil jij schanskorven online bestellen? Dan is het aan te raden om op zoek te gaan naar een expert op het gebied van schanskorven. Bij een schanskorven expert heb je meestal de keuze uit meerdere soorten breukmateriaal, zijn de schanskorven in verschillende diktes, lengtes en hoogtes verkrijgbaar en kun je vaak ook terecht voor schanskorven accessoires. Daarnaast kunnen de meeste schanskorven experts maatwerk leveren en vragen ze daar vaak geen meerprijs voor. Schanskorven bestellen bij een expert zorgt ervoor dat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan en dat je jarenlang van jouw schanskorven kunt genieten.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*