systeemplafonds

systeemplafonds
april 28, 2022 Yoran

Het systeemplafond maak een opmars. Waarom?

We kunnen ons voorstellen dat je hier niet altijd bij stilstaat, maar kijk eens omhoog in een willekeurig pand. Wat zie je? De kans dat je een systeemplafond ziet wordt steeds groter. En dat is niet zo gek, want het systeemplafond is enorm in opmars, omdat veel ondernemers en ook particulieren steeds meer inzien dat deze plafonds een enorme hoeveelheid voordelen met zich meebrengen. De tijden dat systeemplafonds alleen geschikt was voor een saai kantoorpand, liggen dan ook ver achter ons.

Het systeemplafond is een buitengewoon praktische oplossing

Wat kan je het beste gebruiken in een werkomgeving, naast rust en overzichtelijkheid? Een praktische plek. Een plek waar efficiënt gewerkt kan worden, waar onverwachte zaken snel en goed opgelost kunnen worden en waar het altijd een opgeruimd is. Een systeemplafond helpt enorm bij deze wensen. Waarom? Wel, allereerst omdat een systeemplafond bijzonder snel geïnstalleerd wordt. De complete constructie is vaak binnen een dag opgezet, zodat de werkruimte nooit heel lang onbruikbaar is en het oponthoud dus echt als minimaal bestempeld kan worden. En als het een keer gebeurt dat je een van de panelen in het systeemplafond beschadigt, dan is dit bijzonder snel opgelost. Het is in zulke gevallen een kwestie van het verwijderen van het bewuste paneel en dat vervolgens vervangen door eentje die in piekfijne staat is. Meer is het niet. En omdat je altijd wel enkele van die panelen hebt liggen, hoef je ook geen monteur in te schakelen als je plafond beschadigd is. In plaats daarvan klim je op een verhoging en vervang je het paneel in kwestie. Supersimpel en supersnel.

Systeemplafonds komen in allerlei verschillende variaties

De meeste mensen denken bij een systeemplafond aan de bekende vierkante panelen, die hangen in een kantoorgebouw. En hoewel deze plafonds inderdaad behoorlijk talrijk zijn, is het al lang niet meer de enige variatie die je kan terugvinden op de plafonds van kantoorgebouwen. Nee, systeemplafonds komen tegenwoordig in allerlei soorten en maten. Van sjiek tot conventioneel en van warm tot zakelijk. Dat houdt in dat het ook voor veel meer verschillende doeleinden gebruikt kan worden. Systeemplafonds zijn terug te vinden in zwembaden, scholen, maar ook ontvangsthallen en hotellobby’s. Juist omdat deze systeemplafonds een wat sjieker voorkomen hebben, zijn ze bij uitstek geschikt om in een wat formeler omgeving geplaatst te worden.

Snel geplaatst, eenvoudig te onderhouden en voor ieder wat wils

Het efficiënte karakter, het feit dat het eenvoudig te onderhouden is en de enorme diversiteit van de systeemplafonds van tegenwoordig, zorgt ervoor dat steeds meer bedrijven en organisaties inzien dat het zo gek nog niet is om zichzelf te verrijken met een systeemplafond. Daarmee heb je immers iets in huis dat precies voldoet aan de eisen die aan een plafond in een zakelijke omgeving gesteld worden. Dus kijk eens wat vaker omhoog als je in zo’n omgeving bent en kijk maar eens of je een systeemplafond van een andersoortig plafond kunt onderscheiden. De kans dat dit verschil een stuk kleiner is dan je dacht, wordt elke dag een beetje groter.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*