Unieke uitstraling met porseleinen meubelknoppen

Unieke uitstraling met porseleinen meubelknoppen
november 3, 2019 Yoran
deurknop

Ben je bezig met herinrichtingen in je woning en volop opzoek naar een nieuwe interieurstijl die bij je past? Een stijl die uniek is, met veel karakter? Dan is de Aziatische interieurstijl misschien iets voor jou. De Aziatische stijl is de ideale mix van strakheid en gezelligheid. Deze stijl wordt dus ook steeds populairder! Ontdek er hier meer over!

Welke kleuren worden er gebruikt?

In een Oosters design wordt er vaak gebruik gemaakt van blauwtinten, deze dienen ook de boventoon te nemen. Meestal wordt er voor indigo blauw gekozen. Daarnaast kan je ook porseleinwit, gitzwart en chocoladebruin gebruiken als basis. Voeg hier matte en glanzende oppervlaktes aan toe en je interieur heeft al een echte Aziatische uitstraling. Belangrijk om te weten: bij een Aziatisch interieur draait het om spiritualiteit, rust en natuurlijk evenwicht, probeer dit gevoel in je interieur te verwerken!

Welke accessoires gebruik je het best in een Aziatisch interieur?

Bij het inrichten van je interieur mag je zeker de accessoires niet vergeten, die zorgen voor de uitstraling en het karakter van je interieur. Bij een Aziatisch interieur kan je gebruik maken van aquarel tekeningen, een mooie porseleinkast, meubelen met glanzende stoffen, een tapijt met oosterse abeeldingen en vooral porseleinen voorwerpen. Zo kan je kiezen voor een prachtige porseleinen vaas of voor een kast waar je je porseleinen servies goed in kunt zien. Mooie accenten leg je ook door gebruik te maken van oriëntale stoffen. Denk daarbij aan: glanzende stoffen, bloesemdessins en drakenprints. Deze stoffen zijn belangrijk, want ze vormen de grootste inspiratiebron voor een Oosters interieur. Als je er echt voor wilt zorgen dat je interieur helemaal in orde is, dan dien je ook rekening te houden met de details. Denk daarbij dus ook aan de meubelknoppen die je zult kiezen. Een unieke uitstraling met porseleinen meubelknoppen is een uitstekende keuze voor in een Aziatisch interieur!

Verlichting

In een Aziatisch interieur draait alles rond zen, daarom speelt licht een belangrijke rol. Zorg ervoor dat er in je woning voldoende ruimte en licht gecreëerd worden. Kleine halletjes, gangen en deuren worden dus zo veel mogelijk vermeden, om een gevoel van ruimte te creëren. Je kunt ook glazen wanden gebruiken om meer diepte te krijgen. Als verlichting gebruik je Aziatische verlichting die er in verschillende uitvoeringen bestaat. Denk maar aan lampionnen, porseleinen tafellampen, enzovoort. Ga op onderzoek uit en kijk wat er het beste past bij je interieur.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*