Wat zegt jouw pyjama over jou?

Wat zegt jouw pyjama over jou?
september 11, 2019 Yoran
Pyjama

Draag jij ‘s nachts een pyjama of draag je misschien alleen ondergoed? Wat je draagt zegt wat over jou! Ben jij benieuwd wat jouw nachtkleding zegt over jou? Je leest het hier! 

De shortama 

Draag jij ‘s nachts een pyjama met korte broek en korte bouw? Dan heb jij een ontspannen persoonlijkheid. Jij houdt niet van gedoe om je heen en kleed je dan ook eenvoudig en relaxt. Comfort is bij jou belangrijk bij je kleding, maar je wilt er nog wel leuk uit zien. De shortama past hier dus perfect bij door de het comfort wat deze pyjama biedt en de verzorgde uitstraling.  

Pyjama met natuurlijke vezels 

Draag jij een pyjama welke volledig besteed uit natuurlijke vezels? Je houdt van puur natuur en bent als persoon ook puur natuur. Je bent eerlijk en betrouwbaar. Je bent recht door zee en geeft het aan als iets niet naar je wens is. De traditionele manier van slapen past het beste bij jou met een traditionele pyjama gemaakt van natuurlijke stoffen zoals katoen, maakt dit compleet.  

Ongekleed slapen 

Jij vindt vrijheid belangrijk. Je wilt bewegingsvrijheid hebben in je bed en vind het niet fijn wanneer een pyjama in de weg zit. Vrijheid is belangrijk en dat merk je ook in het dagelijkse leven. Jij bent ondernemend, impulsief en doet wat je wil. Ongekleed slapen is daarom de perfecte uitkomst voor jou.  

Praktische bijpassende pyjama 

Je bent praktisch en wilt niet te lang nadenken over wat je ‘s nachts aan moet doen. Een handige pyjama waarbij de broek en shirt bij elkaar passen is daarom perfect voor jou. Jij gaat daarom het liefst praktisch en efficiënt door het leven. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan, is dan ook iets wat jou dag en nacht bezighoudt.  

Chique pyjama van satijn 

Heb jij een echte heren pyjama van satijn? Dan vind jij het belangrijk wat je draagt, zowel overdag als ‘s nachts. Je wilt er altijd goed uitzien en komt dan ook altijd stijfvol voor de dag. Jij bent een echte gentlemen en houd graag deuren voor vrouwen open. Je bent modieus en ontspannen. 

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*