5 tips om je interieur klaar te stomen voor de feestdagen

5 tips om je interieur klaar te stomen voor de feestdagen
december 11, 2019 Yoran
Feestdagen tips

De feestdagen staan bijna weer voor de deur. Een periode waar veel mensen naar uitkijken en nu het eindelijk zover is kun je maar beter zorgen dat je er helemaal klaar voor bent. Wij geven je vijf tips om je interieur klaar te stomen voor de feestdagen!

Tip 1: Kies de juiste kleur

Buiten is het koud dus binnen wil je graag warmte creëren. Dit kun je onder andere doen door het gebruiken van kleur. Goud, rood en groen zijn kleuren die goed bij deze periode passen. Andere kleuren zoals koper en pasteltinten kunnen ook, zorg er wel voor dat je maximaal twee of drie kleuren kiest zodat het geen chaos wordt.

Tip 2: Creëer sfeer!

Je interieur is geen interieur zonder accessoires. Natuurlijke producten zoals dennenappels of takjes passen goed binnen deze periode. Voldoende licht is natuurlijk de ideale manier om voor sfeer te zorgen. Voor weinig geld heb je al veel gezelligheid in de woonkamer, denk aan lampjes en vooral kaarsen!

Tip 3: De kerstboom

Als er iets aan de feestdagen verbonden is, is het de kerstboom wel. Hang hem helemaal vol met leuke versieringen zoals lampjes, kerstballen en lekkernijen. Vind je het allemaal veel gedoe en heb je geen zin in viezigheid? Een kunstkerstboom is natuurlijk ook een optie, zo heb je geen naalden in huis die je achteraf op moet ruimen, erg handig dus!

Tip 4: Aanschuiven maar!

Het hoogtepunt tijdens de feestdagen is toch vaak het eten met familie. Of je nou gaat brunchen, lunchen of dineren, het zorgt voor een erg gezellig gevoel om met je dierbaren aan tafel te zitten. Maak van de tafel een echt feestje. Begin met meerdere laagjes; een onderbord, klein bord en schaaltje daar bovenop. Met servetten, kaarsen en andere decoratie voeg je nog meer sfeer toe!

Tip 5: (Niet) in het donker

Om je interieur helemaal af te maken mag de juiste raambekleding natuurlijk niet ontbreken. Inbetweens zijn ideaal voor de woonkamer, ze geven erg veel sfeer en daarnaast blijft het nodige licht naar binnen vallen. Met shutters zorg je ervoor dat je perfect de gewenste mate van privacy en lichtinval kunt regelen. Ga je liever voor volledig verduisterend? Dan zijn verduisteringsgordijnen dé oplossing!

Fijne feestdagen!

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*