Dat was me het dagje wel… tijd om te gaan slapen!

Dat was me het dagje wel… tijd om te gaan slapen!
november 13, 2019 Yoran
Slapen

Je wilt echter wel je ogen dichtdoen in een bed dat op alle fronten volledig bij je past. Hoe zoek jij dan het perfecte ledikant uit?

 

Tja, wij weten niet wat voor eisen jij stelt. Wat de een heerlijk vindt liggen, houdt de ander juist weer wakker. Toch kunnen we je gelukkig wel het een en ander vertellen in algemene termen, zodat jij volledig geïnformeerd je keuze kunt maken.

Bed met ledikant

Dat klinkt heel fancy maar het is gewoonweg de bekende variant met vier planken die een springveer bodem bij elkaar houden. Soms is zo’n bed voorzien van een hoofd- en/of voetensteun. Soms ook niet. Hoe het ook zij, we achten de kans groot dat je in ieder geval één keer in je leven in een dergelijk bed hebt geslapen. De planken die het geheel bij elkaar houden zijn meestal van hout of kunststof gemaakt.

 

Wat geldt voor alle soorten bedden – dus ook deze: zorg dat deze overeenkomt met zowel de lengte als de breedte van je lichaam. Op die manier wordt je lichaamsgewicht namelijk perfect verdeeld, wat wel belangrijk en bevorderlijk is voor een comfortabele nachtrust.

Waterbed

Het ene matras is te hard, het andere te zacht maar het juiste waterbed is precies goed. Qua stevigheid heb je namelijk de keuze uit diverse soorten, zodat je altijd wel een matras vindt waarop je eenvoudig de gewenste slaaphouding kan aannemen. Zo word je iedere ochtend fris en fruitig wakker!

Boxspring

Wacht even. ‘Boxspring’. Is dat niet die hipster term waar je zo mee wordt doodgegooid? Wellicht. Maar dat wil niet zeggen dat deze formatie geen enkele kwaliteit te bieden heeft. Integendeel!

Een boxspringcombinatie kun je namelijk naar wens samenstellen. De boxspring zelf is het frame, waarop je diverse matrassen legt totdat je exact de juiste basis hebt voor je lichaam. Dankzij grote merken als Romantovich, Schramm en Serta kom jij moeiteloos iedere nacht door. Schaapjes tellen wordt geheel overbodig!

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*