De meerwaarde van antislip trap

De meerwaarde van antislip trap
september 26, 2022 Yoran

Je kent het wel, je bent je sleutels vergeten, waar lagen ze ook alweer? In een paar seconden ren je van de voordeur richting de trap, je racet de trap op en je vindt je sleutels op het kastje bij de spiegel. De trap zo snel even op en af rennen kan eigenlijk alleen wanneer je een antislip trap hebt. Dit is een trap die is voorzien van antislip tape, een juiste keus voor een druk gezinsleven.  

Vaak genoeg loopt men nog even snel de trap op of rennen de kinderen weer als gekken naar beneden omdat ze weer eens te laat zijn voor het eten, de voetbaltraining of voor school. Een trap zonder antislib rubber laag is een gevaar binnen het huishouden. Vaak genoeg glijden de kinderen dan wel de ouders een keer van de trap omdat ze nét die ene tree misten. De oplossing ligt dus voor de hand: antislip trap. 

Wat is een antisliptrap dan precies? Eigenlijk is het een rubberen laag wat je aanbrengt op de trap. Maakt het uit of de trap gelakt is of geschilderd? Nee, je kan de antislip tape gemakkelijk aanbrengen op elk materiaal. Het werkt op een houten trap, maar ook op een trap van beton of natuursteen. Het tape is gemaakt van materiaal dat tegen een stootje kan. Immers, met een hectisch gezinsleven heeft zo’n trap flink wat te verduren. De anti slip laag zit na de montage zo goed vast dat het niet van zijn plek kan komen of kan scheuren. Daarnaast is het materiaal ook niet zo ruw dat het pijnlijk is als je een keer op je sokken of blote voeten loopt. 

Aangezien elk huis een ander soort trap qua materiaal heeft en ook de grootte van de trap van belang is. Het is goed om te weten dat de antirubber slib laag in verschillende maten verkrijgbaar is zodat deze perfect past bij de trap. Ook is het antislib materiaal in veel kleuren verkrijgbaar zodat je geen lelijke toevoeging aan je (mooie en nieuwe) trap hoeft aan te brengen wat je een doorn in het oog kan zijn. Van antislip trap wit, tot bruin, beige, noem het maar op. De lijm laag van de antislip trap zal niet snel los laten en kan bijvoorbeeld goed tegen vocht. Daarnaast is er voor ieder budget wat te vinden, je kan de anti slip trap laten frezen maar je kan ook zeker voor een goedkoper alternatief kiezen wat hetzelfde effect heeft.  

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*