Industriële plankdragers

Industriële plankdragers
december 5, 2019 Yoran
Plankdragers

Een industriële uitstraling toevoegen aan het interieur is altijd een goed idee. De industriële stijl is helemaal in en zal dat naar verwachting voorlopig ook blijven. Wanneer je een industriële stijl in de woning wil, zijn hier verschillende manieren voor om dat te creëren. In deze tekst gaan we dan ook een kijkje nemen bij de industriële stijl en hoe je deze in jouw interieur terug kan laten komen. Natuurlijk door het kiezen van verschillende meubels in deze stijl, maar ook door het toevoegen van accessoires. Denk hierbij bijvoorbeeld aan industriële plankdragers.

Industriële stijl

Een industrieel interieur kenmerkt zich vaak door het gebruik van daadwerkelijke industriële materialen. Je kan hierbij denken aan elementen van beton, metaal, glas en grof hout. Het interieur is vaak ook op een grove manier in elkaar gezet en zorgt dus voor daadwerkelijk een industrieel gevoel. Je kan deze interieurstijl dan ook op een hoop verschillende manieren terug laten komen. In de basis natuurlijk door verf in betonkleuren of koele tinten te kiezen, maar ook door een vloer van grof hout te laten leggen. Ook een betonlook vloer kan op die manier ontzettend bijdragen aan een industriële stijl. Wanneer je verder wil gaan in de stijl, kom je uit bij meubels en accessoires.

Meubels en accessoires in de industriële stijl

Wanneer we kijken bij meubels zijn er verschillende materialen die de boventoon voeren. Ook hierbij komen De industriële materialen weer terug, maar dan wel op een iets andere manier. Een bank van beton zal waarschijnlijk niet lekker zitten, maar dat betekent niet dat een bank niet industrieel kan zijn. De bank kan natuurlijk ook afgewerkt worden met industriële tinten. Denk bijvoorbeeld aan de poten of aan de achterkant van de bank. Ook de kleur van de bank kan hier aan bijdragen. Een donkere leren bank past bijvoorbeeld prima in een industriële stijl. Ook qua tafels en stoelen is er een hoop te doen in de industriële stijl. Tafels gemaakt van steigerhout met accenten van metaal zorgen voor een mooie industriële stijl. Qua accessoires kun je een hoop doen. Er zijn een hoop accessoires die je kan krijgen in de industriële sfeer. Industriële plankdragers krijgen in een soort beton of metaal afwerking. Denk hierbij aan industriële plankdragers. plankdragers gemaakt van metaal of leer waar je een grove houten plank in kan ophangen. Op die manier creëer je dus een industrieel interieur door op kleine details te letten.

Tot slot

Wanneer je een interieur wil met een industriële stijl, zijn er een hoop dingen die je kan doen. Vanuit de basis qua vloer en muur, maar ook door het toevoegen van verschillende accessoires. Denk bijvoorbeeld aan industriële plankdragers. Wellicht een klein detail in de gehele kamer, maar door juist te denken aan kleine details zoals de industriële plankdragers, zorg je er voor dat het een geheel wordt. Je kan eigenlijk alle kanten op met deze stijl. Zolang je er maar voor zorgt dat alles uit grove en industriële materialen gemaakt wordt.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*