Vier met deze buitenverlichting kerstmis op de meest gezellige manier!

Vier met deze buitenverlichting kerstmis op de meest gezellige manier!
augustus 6, 2021 Yoran

De buitenverlichting, kerstmis draait om lampjes en licht. Zowel binnen in je huis als buiten in de tuin. De guirlandes zijn bijvoorbeeld een van de meest populaire decoraties om buiten mee te versieren. De groene kerstslingers van guirlandes die winkelcentrums en pleinen verlichten tijdens de winter kent iedereen wel. Deze zijn ook prima als gevel decoratie te gebruiken. Meer tips over buitenverlichting kerstmis? Lees snel verder.

Buitenverlichting aan je dakrand

Wat is er nou mooier dan prachtige ijspegelverlichting te zien handen aan de gevel van een woning? Tijdens de donkere decembermaand maken wij graag gebruik van lampjes om het zo gezellig mogelijk te maken. Dus dit geldt natuurlijk ook voor je dak. De ijspegelverlichting is natuurlijk mooi om te zien en is verkrijgbaar in bijvoorbeeld de kleuren geel of wit. Naast de leuke ijspegelverlichting zijn er natuurlijk andere mogelijkheden. Wat dacht je ervan om de “vlag” uit te hangen in de vorm van kerstboomverlichting? Je kunt natuurlijk ook een gordijn van lampjes naar beneden “laten vallen”. Wil je een sneeuwachtig effect dan is wit de beste kleur om voor te kiezen. Als je liever een warm en gezellig effect wilt dan is geel de beste keuze voor jou.

Versier je bomen en planten

Als je in jouw voortuin een boom hebt staan of struiken, plaats hier dan boomverlichting in. Dit is misschien wel de meest klassieke manier om je tuin te versieren tijdens de kerst, maar het is wel een van de meest leuke manieren om je tuin te verlichten tijdens de donkere dagen.

Vlaggenmast verlichting

Als je een grote vlaggenpaal in de tuin hebt staan kun je deze perfect gebruiken om je tuin te verlichten. Je kunt een snoer met verlichting erom heen wikkelen, maar het leukste blijft toch de boomverlichting in de vorm van een kerstboom.

Sneeuwvlokken verlichting

Ieder sneeuwvlokje heeft zijn eigen unieke patroon. Het is dus niet vreemd dat er veel sneeuwvlokken verlichting verkrijgbaar is. De sneeuwvlokken brengen direct een gezellige sfeer met zich mee en je bent gegarandeerd van sneeuw in je tuin.

Sneeuwpoppen

Zeg je kerst, zeg je sneeuwpoppen. Denk er daarom eens aan om een paar mooie sneeuwpoppen te plaatsen in je tuin. Er zijn diverse sneeuwpoppen verkrijgbaar zoals sneeuwpop beelden of de sneeuwpoppen met een draadframe.

Netverlichting

Dit is niet alleen geschikt om te gebruiken als boomverlichting, maar ook voor buiten kun je de netverlichting prima toepassen. Je kunt deze bijvoorbeeld ophangen, maar je kunt de netverlichting ook over een heg of een struik gooien. Minimaal moeite en maximaal genieten.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*