Wat is beton cire.

Wat is beton cire.
november 17, 2020 Yoran

Beton cire is een product data verschillende pluspunten kent tegenover andere producten voor het aankleden van jouw woning. Zo kan beton cire worden gebruikt voor zowel vloeren als muren waardoor je verschillende ruimte kan voorzien van een uitdagende en eigentijdse look en feel. Het is een product dat bestaat uit een mix van cement en stucwerk en bevat fijn gemalen kiezelstenen, zand, een speciale kunsthars en kleurstoffen het heeft daardoor niet alleen praktische voordelen maar ook voor het aanbrengen van een nieuwe look in jouw huis is dit een goede oplossing. Zo kun je het toepassen om de aandacht te leggen op bijvoorbeeld de eet of zithoek om daar een moderne sfeer in terug te brengen. Naast dat dait product als afwerking een mooi visuele structuur heeft is er nog een groot voordeel aan beton cire en dat is dat het geheel waterdicht is. Vanwege deze eigenschap is beton cire dus ook een perfect product voor in ruimtes waar het vochtig kan zijn zoals in de keuken en de badkamer.

Beton cire voor verschillende toepassingen.

De toepassingen waar beton cire voor gebruikt kan worden zijn bijna eindeloos. Het is een uitermate geschikt product voor in vochtige ruimtes dankzij de waterdichtheid ervan. Zo kan Beton cire dus prima worden gebruikt voor vloeren en wanden in de badkamer bijvoorbeeld, het toilet en de keuken. De toepassing van beton cire als vloer wordt de laatste jaren misschien nog wel het meeste gebruikt. De hele woning kan zo worden voorzien van een mooie duurzame vloer die makkelijk is te onderhouden en waar weinig aan gedaan hoeft te worden. Door de toevoeging van kleurstoffen is het ook nog eens mogelijk om de vloeren of muren in een verscheidenheid aan kleuren te laten aanbrengen zodat deze helemaal past bij jouw smaak en de stijl van jouw woning.

Tover de eethoek om tot een speciale plaats in de woonkamer met een moderne uitstraling. Breng meer diepte in de slaapkamer en geef het die luxe uitstraling om helemaal in tot rust te komen. Maar het zijn niet alleen de visuele aspecten van beton cire die het zo’n goed product maken, bijvoorbeeld in de keuken kan beton cire op verschillende manieren worden toegepast. Denk eens aan de achterwand boven het fornuis en aanrecht. Geef de keuken een unieke en makkelijk te onderhouden uitstraling door deze met beton te laten stucen. Ook het aanrecht kan hiervan worden voorzien, zo is deze makkelijk te reinigen en blijft het keukenblad altijd hygiënisch schoon.

De voordelen van beton cire.

Naast de brede toepasbaarheid van beton cire heeft dit product nog een aantal andere goede eigenschappen. Zo is het door de combinatie van beton en stucwerk slijtvast en kan het tegen een stootje. Het is naadloos aan te brengen waardoor de oppervlakte waar het op aangebracht wordt een uniforme look zal hebben. Beton cire maakt jouw huishoudelijke taken ook nog eens makkelijker doordat het zo goed als onderhoudsvrij en makkelijk te reinigen is en kan worden toegepast op bijna iedere ondergrond. Breng rust in jouw woning met een uniforme, neutrale look die geheel kan worden afgewerkt zoals jij dat wenst.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*