Afrekenen met ongedierte: zo doet je dat

Afrekenen met ongedierte: zo doet je dat
september 5, 2019 Yoran
Reken af met ongedierte

Reken af met ongedierte: zo doe je dat

Ongedierte, om gek van te worden. Voor velen een plaag waar lastig vanaf te komen is…… Misschien word je gestoken door wespen op zolder of tref je kakkerlakken aan in de keuken van je eigen restaurant. Wat voor beestjes het ook zijn en waar ze ook zitten: je zit niet op ze te wachten! Wat je dan doet is je telefoon pakken en een professionele ongediertebestrijder bellen. Niet goedkoop, zeg je? Je hebt geen idee welke voordelen dit brengt!

De expert gebruikt betere middelen.

We hebben het hier niet over het uitzetten van een paar lokdoosje of muizenvalletjes. Een professionele ongediertebestrijder gebruikt namelijk altijd het laatst uitgebrachte middel tegen een bepaald type ongedierte. Een middel waarvan zeker is dat het beestje er nog geen resistentie tegen heeft opgebouwd. Professioneel gif is ook krachtiger (en dus gevaarlijker) dan het gif dat je in de winkel kunt kopen: niet voor niets worden dit soort middelen alleen aan experts verstrekt.

Grijp de expert niet in? Dan nog meer schade.

Besluit je om geen expert te laten komen en de plaag zelf op te lossen? Dat is nog maar vrij weinig leken gelukt. Want tegen de tijd dat je zelf een methode hebt gevonden om van de beestjes af te komen, hebben de muizen of ratten alweer vijf kabels doorgeknaagd, hebben de duiven op nog meer plekken gepoept of vieren de kakkerlakken alweer hun vierde generatie. Ze vragen je dan nog net niet om vuurwerk voor ze af te steken.

Materiële schade is één ding, maar wat dacht je van een besmetting met een nare ziekte? Veel soorten ongedierte brengen namelijk schimmels, bacteriën of virussen met zich mee. De ziekte van Weil of het hantavirus door knaagdieren? Geen pretje. E. coli door kakkerlakken? Echt geen feest. Gestoken worden door een wesp? Geen ziekte, maar als je allergisch bent voor wespengif, dan kom je evenmin in een plezierige situatie terecht. 

Een expert weet precies wat hij doet en wanneer dat moet.

Stel dat je last hebt van een wespennest. Er zijn helaas mensen die op het nest gaan slaan of het proberen te verdrinken of te verbranden. Wat er dan gebeurt, is dat de wespen massaal uitvliegen en iedereen steken die in de buurt van het nest komt. Een deskundige probeert dit te allen tijde te voorkomen: hij weet namelijk precies hoe wespen zich gedragen en wat hij daarom dus wel of niet kan laten. 

Onderneem actie en schakel nu een expert in!

Waar je ook woont in Nederland, er is altijd wel een expert te vinden die bij jou in de buurt het ongedierte kan lozen.

Toevallig woonachtig in Zoetermeer?

Ongedierte Bestrijden Zoetermeer is er speciaal voor diegenen die niet meer kunnen slapen omdat vliegend of kruipend ongedierte dag en nacht voor kwelling zorgt. Hoe kom je met ons in contact? Je gaat naar onze website en je vult je postcode of woonplaats in. Je kunt ons dan meteen bellen of mailen voor een afspraak op zeer korte termijn. Wij rekenen wel af met die nare beestjes!

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*