Nieuwe vloer? Kies voor PVC!

Nieuwe vloer? Kies voor PVC!
november 19, 2020 Yoran
pvc vloer

PVC-vloeren zijn hele mooie vloeren. Je ziet ze dan ook steeds vaker terugkomen in nieuwbouwhuizen. Dat zoveel mensen kiezen voor PVC, is natuurlijk niet voor niets. Een PVC vloer heeft namelijk veel voordelen. Benieuwd welke dit zijn? Lees dan snel verder. 

Een PVC vloer leg je in alle ruimtes 

Een groot voordeel van een PVC vloer is dat je de vloer in alle ruimtes kan leggen. De vloer is waterbestendig en kan dus tegen een stootje. De vloer kun je daarom gerust in de keuken leggen, want wanneer je tijdens het koken wat om laat vallen of iets op de grond laat vallen is dat geen probleem. Iets zwaars laten vallen is ook geen probleem, want de vloer wordt helemaal niet beschadigd. In ruimtes waar hygiëne belangrijk is, wordt er vaak een PVC vloer gelegd. De vloer is namelijk gemakkelijk schoon te houden en is antibacterieel en antistatisch.  

Verschillende soorten vloeren 

Er zijn heel veel verschillende soorten PVC vloeren. Je hebt ze in donkere tinten, lichte tinten, verschillende patronen en van verschillende merken. Zo veel keuze dat je soms niet eens weet waar je moet beginnen. Daarom hebben we voor het gemak hieronder een aantal PVC vloeren uitgelicht: 

  • Moduleo PVC 

Moduleo PVC vloeren worden duurzaam geproduceerd, hieruit worden gemakkelijk te onderhouden en eenvoudig te installeren PVC vloeren opgeleverd. De vloer onderscheiden zich door hun eigen unieke looks, comfort en sterke prestaties. Daarnaast zijn ze ook nog eens waterafstotend, onderhoudsvriendelijk en krasbestendig. Plaatsen waar je maar wilt? Dat kan! Woonruimte, showroom of badkamer, deze PVC vloer leg je overal neer. 

  • Floorify PVC 

Als je kiest voor een Floorify PVC vloer, heb je keuze uit verschillende patronen, zoals lange stroken of visgraat. De vloer oogt rustig en natuurlijk, ze vormen voor elke ruimte een krachtige basis. Met de toplaag van de vloer is heel hard en beschermd met een antistatische en antivuil laag. De vloer is dus gemakkelijk schoon te houden en je kunt er lang mee doen.  

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*